ترووست: «پدیده آقازادگی» فقط مختص به ایران است؟ آقازادهها چگونه میتواند در سیاست حضور داشته باشند و نظارت بر آنان چگونه باید باشد؟ چرا جامعه ایرانی نگاه منفی به آقازاده ها دارد و …
سوالاتی که در گفتگو با محسن کوهکن، فعال سیاسی اصولگرا به بررسی گذاشتیم. او به خبرگزاری خبرآنلاین می گوید: « در نظام جمهوری اسلامی ۴ یا ۵ مورد هم که فرزندان مسئولان به آنان نزدیک شوند هم زیاد است زیرا افراد سوءاستفادهچی اینها را طعمه قرار دادند، به وسیله آنها سوءاستفادههایی کردند و نهایتاً وقتی این مسئله مشخص شده، به آبرو و حیثیت مقامات هم لطمه زده است. »
این نماینده مجلس تاکید کرد: «ما چارهای نداریم غیر از اینکه یک زمانی دو یا سه حزب قدرتمند داشته باشیم که با برنامه بوده و آنرا برای مردم بگویند و نهایتاً هر کسی را که آنها چه برای مجلس چه برای ریاست جمهوری پیشنهاد کردند، اعتماد کنند و رأی بدهند. اگر این اتفاق بیافتد، سهمی که ما برای امور به حزب میدهیم جایگزین دخالتهای آقازادگی و ارتباطات فامیلی درجه نزدیک میشود.»
وی با اشاره به انتقادات از عارف و پزشکیان گفت: «من به آقایان عارف و پزشکیان ارادت دارم و انسانهای شریفی هستند؛ اما باید از آنان خواهش کنیم که اگر جامعه حساس بوده و منتقدان از شما انتقاد کردند، ناشی از بیاعتمادی به فرزندان شما نیست؛ ناشی از آن است که میدانند مکارانی در کمین نشستند تا با واسطه و بیواسطه از اینها سوءاستفاده کنند.لذا، برای اینکه زحمات شما در طول دوران خدمتتان با یک اشتباه کوچک ولو سهوی زیر سوال نرود، خواهش میکنیم که یک قلم قرمز دور اینکه فرزندانتان را دخالت دهید بکشید و عذرخواهی حضور آنان را برای جلسات و تصمیمگیریها معاف کنید، این به صواب نزدیکتر بوده و برای آنها هم بهتر است.»
ارسال پاسخ