کنعانی در پاسخ به سوالی در مورد نگاه بدنه وزارت خارجه به معرفی «سید عباس عراقچی» به عنوان وزیر خارجه پیشنهادی از سوی رئیسجمهور گفت: آقای عراقچی از بدنه وزارت خارجه و برخاسته از متن وزارت خارجه هستند و بدنه دستگاه دیپلماسی با آقای عراقچی بیگانه نیستند.
کنعانی با تصریح بر اینکه بیانیه مشترک استرالیا و نیوزیلند بار دیگر اِعمال معیارهای دوگانه از سوی این کشورها نسبت به حقوق بنیادین بشری، حقوق بینالملل و تحولات منطقه را نشان داد، افزود: حمایت آشکار و پنهان از رژیمی که بیش از ۱۰ ماه متوالی مشغول جنایت جنگی و نسلکُشی علیه شهروندان مظلوم فلسطینی است، به معنای تشویق رژیم یادشده به استمرار این جنایات هولناک است.
او با اشاره به اینکه جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین و در سطح منطقه هر روز ابعاد جدیدی به خود میگیرد و اکنون ثبات و امنیت منطقه در معرض تهدیدهای خطرناک ناشی از رفتارهای جنایتکارانه، ناقض منشور ملل متحد و مقررات حقوق بینالملل توسط رژیم صهیونیستی قرار گرفته است، افزود: مفاد بیانیه صادره از سوی این ۲ کشور، مصداق واقعی چشم بستن بر حقایق و دادن آدرس غلط به افکار عمومی و مخاطبین جهانی است. سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: ما به عنوان جمهوری اسلامی ایران بر حق قانونی و مسلم خود بر تنبیه متجاوز تاکید داریم و همچنین به دوستان خود نیز گفتهایم که به دنبال تشدید تنش در منطقه نیستیم.
سخنگوی دستگاه دیپلماسی ایران تاکید کرد: در شرایطی که شورای امنیت سازمان ملل به دلیل حمایت بی قید و شرط آمریکا از رژیم صهیونیستی نتوانست حتی یک بیانیه در محکومیت اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی در ترور «اسماعیل» هنیه رئیس فقید دفتر سیاسی حماس و نخست وزیر اسبق فلسطین صادر کند، درخواست غیرمنطقی استرالیا و نیوزیلند از جمهوری اسلامی ایران به معنای نادیده گرفتن حق ذاتی ایران در تنبیه متجاوز و ایجاد بازدارندگی در مقابل ماجراجویی های رژیم صهیونیستی است.
سخنگوی وزارت امور خارجه خاطرنشان کرد که منشا اصلی تهدید صلح و امنیت منطقهای و بینالمللی رژیم نژادپرست صهیونیستی است و رویکرد استرالیا و نیوزیلند در انتخاب گزینشی هنجارهای بینالمللی، نه تنها کمکی به کاهش تنش در منطقه نمیکند، بلکه منجر به تشویق بیشتر رژیم یاغی اسرائیل و اقدامات بیثبات کننده این رژیم در منطقه خواهد شد.
ارسال پاسخ