پس از انتشار صورتجلسه کمیته بازار آزاد فدرال (FOMC)، قیمت بیتکوین (BTC) دوباره به مرز ۶۱ هزار دلار برگشته است. این حرکت تازه، توجهات را به سمت این رمزارز جلب کرده، به ویژه با توجه به همبستگی بیتکوین با نقدینگی جهانی.
این همبستگی همچنین توجهات را به شاخص دلار آمریکا (DXY) جلب کرده؛ زیرا تغییرات DXY میتواند بر بیتکوین تأثیر بگذارد. معمولاً وقتی شاخص دلار تضعیف میشود، بیتکوین تقویت میشود و بالعکس. طبق گزارشها، شاخص DXY روز چهارشنبه با افت به ۱۰۰.۹۲۳ دلار، به پایینترین سطح خود در سال ۲۰۲۴ رسید.
از سوی دیگر، نقدینگی جهانی (M2؛ کل میزان پول در گردش در اقتصاد جهانی) در حال افزایش است. افزایش شاخص M2 نشاندهنده سیاست پولی انبساطی و افزایش عرضه پول است که به نفع داراییهای پرریسک است. تحلیلگران پلتفرم Cryptonary میگویند: «بیتکوین حساسترین دارایی به نقدینگی است. به طور تاریخی، افزایش ۱۰ درصدی نقدینگی جهانی با افزایش ۴۰ درصدی قیمت بیتکوین همراه بوده است.»
در همین حال، بر اساس صورتجلسه FOMC که روز چهارشنبه منتشر شد، پیشبینی میشود که فدرال رزرو در جلسه بعدی خود سیاستهای پولی را تسهیل کند. بر اساس ابزار CME FedWatch، احتمال کاهش ۵۰ واحدی نرخ بهره در ماه سپتامبر به ۳۰.۵ درصد افزایش یافته که نشاندهنده احساسات مثبت بازار است.
بر اساس تحلیل تکنیکال، بسته شدن کندل قیمت بالاتر از ۶۰ هزار دلار و قرار گرفتن شاخص قدرت نسبی (RSI) بالای ۵۰، تاییدی برای ادامه روند صعودی بیتکوین است. البته برای ادامه این روند، بیتکوین باید از ناحیه عرضه بین ۶۵،۷۷۷ تا ۶۸،۴۲۴ دلار عبور کند. اگر این مقاومت به حمایت تبدیل شود، راه برای ثبت اوجهای تاریخی جدید هموار خواهد شد.
در مقابل، اگر بیتکوین به زیر ۶۰ هزار دلار برگردد، فشار فروش بیشتر میتواند قیمت را به زیر خط پایینی مثلث و به ناحیه تقاضا برساند. اگر فشار خرید در ناحیه حمایتی بین ۵۷،۰۵۰ تا ۵۳،۴۸۵ دلار نتواند فروشندگان را مهار کند، قیمت بیتکوین ممکن است بیشتر کاهش یابد و به زیر ۵۲،۳۹۸ دلار برسد.
ارسال پاسخ