این شرکت در گزارش خود با عنوان «در مسیر طلای آفریقا» اشاره کرد که «حداقل ۴۳۵ تن طلا تنها در سال ۲۰۲۲ از قاره آفریقا قاچاق شده است.» در این گزارشی که شامگاه پنجشنبه از سوی این سازمان منتشر شد، آمده است: «پیگیری مسیر طلا از استخراج تا استفاده نهایی، کار آسانی نیست، پس از استخراج، این فلز گرانبها به فروش، حملونقل، فرآوری و صادرات میرسد همه اینها اغلب توسط بسیاری از افراد در کشور انجام میشود و بسیاری از آمارهای مربوط به تجارت طلا مبهم است.» در این گزارش آمده است: «نتایج حیرتانگیز است: هر سال بین ۳۲۱ تا ۴۷۴ تن طلا در آفریقا تولید میشود بدون آنکه آماری از آن منتشر شود.»
این معادل ارزشی بین ۲۴ تا ۳۵ میلیارد دلار، به علاوه بین ۷۲ تا ۸۰درصد کل تولید طلا در آفریقاست. این گزارش همچنین به یک پدیده نگرانکننده اشاره میکند و آن این است که قاچاق طلا در آفریقا بین سالهای ۲۰۱۲ تا ۲۰۲۲ دو برابر شده است. به گفته نویسندگان این تحقیق، مارک اومل و ایوان شولتز، «اهمیت این اعداد زمانی افزایش مییابد که بدانیم طلا منبع اصلی درآمد برای بسیاری از کشورهای آفریقایی است.»
سوئیس به همراه امارات و هند یکی از ۳ واردکننده برتر طلای آفریقاست. سوئیس مقدار زیادی طلا از دبی (بیش از ۱۶۷۰ تن طلا بین سالهای ۲۰۱۲ تا ۲۰۲۲) وارد کرده است. از آنجا که هیچ معدنی در امارات وجود ندارد، طلا را نیز وارد میکند که بیشتر آن از آفریقاست. این مطالعه نشان میدهد که بین سالهای ۲۰۱۲ تا ۲۰۲۲، ۲۵۹۶ تن طلای اظهار نشده برای صادرات به امارات از آفریقا وارد شده است.
ارسال پاسخ