ترووست: ۲۷ خرداد مناظره انتخاباتی نمایندگان نامزدها در حوزه راهبردها و راهکارهای ارتقاء فرهنگ اسلامی – ایرانی و تقویت گفتمان انقلاب اسلامی در قالب برنامه “پاستور شماره ۱۴” روانه آنتن شد. در این ماظره که به تهیه کنندگی حسین ماکنعلی و اجرای محسن شریف زاده پخش میشود. حجت الاسلام احد آزادیخواه نماینده ستاد انتخاباتی محمدباقر قالیباف ، روزبه کردونی نماینده ستاد انتخاباتی مسعود پزشکیان، داود رحیمی سجاسی نماینده قاضی زاده هاشمی و نماینده ستاد سعید جلیلی حضور داشتند .
در این نشست روزبه کردونی که به نمایندگی از ستاد مسعود پزشکیان حضور داشت اظهار داشت : جامعه مطلوب جامعه ی امن است نه جامعه امنیتی و در این خصوص اظهار داشت: جامعه ی امن جامعه ای است که هماهنگی دینامیک بین آزادی و فرهنگ وجود دارد ، تنوع اندیشه ، چندصدایی ، تکثر هویتی ، تحمل با دیگری و مدارا با درون به رسمیت شناخته می شود و امنیت جامعه در گروتعالی فرهنگی است نه اینکه جامعه و فرهنگ اسیر نگاه امنیتی.
نماینده ستاد پزشکیان در ادامه گفت : مسیر مطلوب در حوزه مسائل اجتماعی و فرهنگی این است که اهل فرهنگ و دانایان در این حوزه حکمرانی خواهند داشت. سیاست در خدمت فرهنگ و هنر قرار بگیرد و نه اینکه نگاه سیاسی و امنیتی بر فرهنگ چنبره بزند و البته این مسیر با تعامل و اجماع در در بین همه ارکان قدرت صورت خواهد گرفت و ما معتقدیم که دولت مسعود پزشکیان ظرفیت ، انگیزه و توان ایجاد این شرایط را دارد .
کردونی با اشاره به اینکه پزشکیان هم صادق است هم مردم به صداقت او اعتماد دارند گفت : صداقت البته یک امر اخلاقی پسندیده است اما این ویژگی وقتی در ساحت حکمرانی ورود پیدا کند به معنای آن است که در تحلیل و تشخیص شرایط موجود و همه مراحل فرایند سیاست گذاری از تشخیص و تحلیل مساله تا اجرای و ارزیابی راهکارها ، فریب و دروغ و آمارسازی وجود ندارد و این یکی از مزیت های رویکرد حکمرانی پزشکیان است .
در این مناظره کردونی از نماینده جلیلی درخواست کرد پاسخ پرسش کارشناس صداوسیما از سعید جلیلی در گفتگوی فرهنگی که از ایشان پرسیده بود : اگر به دلیل بی حجابی یک نفر یک راننده تاکسی اینترنتی متضرر شود یا یک رستوران پلمب شود این دولت چه تمهیدی دارد ؟ را بدهند.
نماینده ستاد پزشکیان در پاسخ به نماینده ستاد سعید جلیلی که مسئول وضعیت فرهنگی اجتماعی کشور را عملکرد دولت قبل در دهه گذشته برشمرده بود گفت : پیشنهاد میدهم دوستمان سخنرانیهای رهبر انقلاب در سال ۱۳۹۱ در خراسان شمالی پیرامون سبک زندگی و همچنین در سالهای ۱۳۹۴ و ۱۳۹۵ در حوزه آسیب های اجتماعی مطالعه کنند و اظهار داشت : رویکرد تقلیل گرایانه به مسائل فرهنگی و اجتماعی یک انحراف بزرگ برای مواجه شدن با مسائل فرهنگی و اجتماعی است.
روزبه کردونی در پاسخ به اظهاراتی که پیرامون نقش دکتر ظریف در وضعیت فعلی کشور عنوان شد گفت : ظاهرا برخی تمایل دارند دکتر ظریف را غیر از حوزه سیاست خارجی مسئول مسائل اجتماعی فرهنگی اقتصادی فعلی کشور هم معرفی کنند و این مسیر را راه گریزی برای فرار از پاسخگویی صریح به دیدگاه های فرهنگی اجتماعی خود می دانند .
ارسال پاسخ