ترووست: کسانی که این مطلب را به دست این و آن میرسانند اشارهای به این واقعیت نمیکنند که این نظر شخصی است و ربطی به کلیت روحانیت و اسلام ندارد. بسیاری از کسانی که این مطلب را دریافت میکنند نیز از این زمینه اطلاعی ندارند و تصور میکنند تمام علمای دین اینگونه فکر میکنند و نظر اسلام همین است.
روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: متأسفانه بخشهائی از دستگاههای تصمیمساز و تصمیمگیر نیز تفکر هیچکاره بودن مردم در حکمرانی دینی را عملاً در جامعه پیاده میکنند و با این اقدامات خود بر این تفکر خلاف اسلام مهر تأیید میزنند. این جریان انحرافی اکنون در حال گسترش است و به ابزاری برای تبلیغ علیه روحانیت و حتی اسلام تبدیل شده است.
به کسی که چنین تفکری را مطرح کرده و افرادی که با او همفکر هستند باید این آزادی را داد که نظر خود را مطرح کنند ولی آنها نباید مجال نفوذ دادن آن به جریان حکمرانی را داشته باشند. به عبارت روشنتر، افراد آزادند نقطه نظرهای خود و برداشتهائی که از اسلام دارند را آزادانه بگویند و بنویسند ولی نباید به آنها اجازه داده شود آن را به اصول و مبانی حکمرانی تبدیل کنند و اسلام را بیاعتنا به رأی و نظر مردم معرفی نمایند. برای جلوگیری کردن از این خطر، قطعاً روحانیت باید احساس مسئولیت کند و به هر شکل که برایش امکانپذیر است مردم را از بیگانه بودن این تفکر نسبت به اسلام مطلع نماید.
ارسال پاسخ