وی در ادامه این نامه با اشاره به پیشنویس آییننامهای که سازمان غذا و دارو در این زمینه تدوین کرده بود، آورده است: «در متن مذکور به ملاحظات وزارت ارتباطات و بخش خصوصی این حوزه توجهی نشده است، بنابراین لازم است دستورالعمل مذکور با اعمال نظرات این وزارتخانه تدوین و ابلاغ شود و پیشنهاد میشود که بررسی این دستورالعمل پیش از ابلاغ، با حضور وزیر بهداشت در دستور کار کارگروه ویژه اقتصاد دیجیتال قرار گیرد و پس از آن توسط وزارت بهداشت درمان و آموزش و پزشکی ابلاغ شود.»
وزارت بهداشت با تهیه پیشنویس آییننامهای، سازمان غذا و دارو را مکلف به راهاندازی سامانهای کرد که در آن شرکتهای واسط حملونقل برای توزیع دارو تاییدیه میگیرند. سازمان غذا و دارو به هریک از داروخانههایی که موفق به اخذ تاییدیه براساس این آییننامه شوند، یک درگاه ارائه خدمت اعطا میکند. اعطای این درگاه ارائه خدمت به داروخانههای فاقد تاییدیه موضوع این آییننامه ممنوع است. براساس بندهای دیگر این آییننامه، اعطای این درگاه تا زمان بقای شرایط اخذ تاییدیه معتبر خواهد بود و حسب تمایل کاربر، سامانه آمادگی هر داروخانه نسبت به ارسال سفارشهای پذیرفته شده را به صورت برخط به شرکتهای واسط حملونقل اعلام خواهد کرد.
این در حالی است که بر اساس دستور جلسه هفتگی کمیسیونها، جلسه کمیسیون اصل نود با حضور بهرام عیناللهی وزیر بهداشت و درمان، عیسی زارعپور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، رئیس سازمان غذا و دارو و نمایندگان، معاونت علمی ریاستجمهوری، معاونت حقوقی ریاستجمهوری، وزارت امور اقتصادی و دارایی، مرکز پژوهشهای مجلس و مدیران سایر دستگاههای مرتبط بعدازظهر امروز برگزار میشود.
این جلسه در خصوص بررسی تدوین برنامه هوشمندسازی زنجیره تامین خدمات و فرآوردههای سلامتمحور، تدوین و ابلاغ دستورالعمل عملیاتی شدن توزیع دارو از طریق پلتفرمها و کسبوکارهای اینترنتی، عدم تدوین پیشنویس آییننامه نحوه فعالیت کسبوکارهای حوزه سلامت رقومی، عدم تدوین آییننامه موضوع مواد ۶۰ و ۷۹ قانون تجارت الکترونیکی، نحوه اعطای مجوز انحصاری تحویل دارو درب منزل شرکت سهامی بیمه دی برگزار میشود.
ارسال پاسخ