ویتالیک بوترین، خالق و همبنیانگذار اتریوم، دوباره با استفاده از فناوری دیپ فیک قربانی کلاهبرداران شد.
کارشناسان شرکت امنیتی سرتیک (CertiK) ویدیوی جدیدی را در مورد دیپ فیک منتشر کردهاند که نشان میدهد بوترین یک وبسایت فیشینگ را تبلیغ میکند که در واقع، برای تخلیه کیف پول کاربران طراحی شده است. این یک اپیزود دیگر در روندی است که به موجب آن، از شهرت افراد معروف برای سرقت وجوه کاربران سوءاستفاده میشود.
استفاده نادرست از فناوری دیپ فیک در جامعه کریپتو به طور نگرانکنندهای افزایش یافته است. در این جعلهای دیجیتال پیشرفته، کلاهبرداران از فناوری هوش مصنوعی برای ایجاد فیلمهای جعلی یا ضبطهای صوتی بسیار متقاعدکننده در راستای اهداف مخرب خود، استفاده میکنند.
این اولین سوءاستفاده مجرمان سایبری از نفوذ ویتالیک بوترین نیست. پیش از این هم، یک دیپ فیک از خالق اتریوم منتشر شده بود که میم کوین جدید را تبلیغ میکرد که یک کلاهبرداری بود.
یکی دیگر از موارد قابلتوجه هم مربوط به مدیرعامل سابق شرکت مایکرواستراتژی، یعنی مایکل سیلور بود که از تصویر او در ویدیوهای جعلی در کانالهای ربودهشده یوتیوب، برای تبلیغ هدایای تقلبی بیت کوین استفاده شد. به طور مشابه، ویدیوی جعلیای هم از سم بنکمن-فرید، بنیانگذار و مدیرعامل سابق FTX، برای ارائه غرامت کاذب به کاربران پس از ورشکستگی این صرافی، منتشر شده بود.
چنین حوادثی بر نیاز حیاتی به افزایش آگاهی و هوشیاری در میان جامعه کریپتو، برای شناسایی و جلوگیری از قربانی شدن در چنین کلاهبرداریهایی تاکید میکنند.
ارسال پاسخ