ترووست: شهریار حیدری با بیان اینکه سازوکار مشارکت حداکثری در انتخابات را دولت باید فراهم کند، یادآور شد: مردم همیشه در طول چهل و چهار سال پس از انقلاب همواره یار و یاور و پشتیبان نظام و انقلاب بودند.
شهریار حیدری درباره اینکه بعد از اعلام رد صلاحیتهای صورت گرفته در خصوص داوطلبان دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی برخی نسبت به میزان مشارکت مردم در انتخابات ابراز نگرانی کردند، گفت: در رأس حاکمیت مقام معظم رهبری نظرشان این است که مشارکت حداکثری داشته باشیم و چندین بار روی این موضوع تاکید کردهاند.
این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه سازوکار مشارکت حداکثری در انتخابات را دولت باید فراهم کند، یادآور شد: مردم همیشه در طول چهل و چهار سال پس از انقلاب همواره یار و یاور و پشتیبان نظام و انقلاب بودند. در دوران ۸ سال دفاع مقدس همین مردم بودند که در قالب ارتش، سپاه، بسیج و نیروهای مرزبانی جنگ را اداره و مقاومت کردند. بعد از آن هم در راهپیماییهای ملی هر جا ضرورت داشت، حضور پیدا کنند همیشه حضور میلیونیشان را شاهد بودیم و هستیم، امروز هم وقت آن رسیده تا بتوانیم کاری کنیم که مردم اعتماد کنند و مشارکت داشته باشند.
وی ادامه داد: مردم هوشیار و آگاه هستند، شرایط فعلی را میدانند و به قطع و یقین مشارکت حداکثری دارند. منظور مقام معظم رهبری این است که همه حضور داشته باشند برای این که همه حضور داشته باشند ما نیازمند یک اعتمادسازی بین مردم هستیم؛ گروهها، جریانها و طیفهای مختلف با هر سلیقه و انگیزهای باید برای دعوت از مردم ورود کنند.
حیدری خاطرنشان کرد: انتخابات یک فرآیند قانونی دارد؛ در مرحله اول هیات اجرایی شهرستانها اگر مستندی از نهادهای ۵ گانه داشته باشند آن را منعکس و بر اساس آن کسی را رد یا تائید میکنند. بعد از آن نظارت استان است که در حال حاضر فرصتی برای بازنگری در نظرات هیاتهای اجرایی فراهم است و نهایتا شورای نگهبان نظر آخر را میدهد. من معتقدم شورای نگهبان اجازه نمیدهد حق کسی ضایع شود و قطعا اگر رفتاری نادرست در هیات اجرایی صورت گرفته اصلاح میکنند. پیشبینی من این است مشارکت حداکثری وجود دارد.
وی در پاسخ به اینکه مدتی است در ادبیات سیاسی کشور واژه خالصسازی مطرح میشود نظر شما در این خصوص چیست، گفت: واقعیت این است کسی که از اساس به استمرار نظام و انقلاب اعتقاد دارد، باید تلاش کند تا هیچکسی از قطار انقلاب خارج نشود نه اینکه تلاش کند افراد به هر شکلی پیاده شوند؛ این تفکر، تفکر انقلابی نیست، بلکه ظاهر انقلابی دارد اما باطنش انقلابی نیست. مقام معظم رهبری همواره به این جریانها تذکر دادهاند و همیشه بر اصل بودن مردم تاکید کردهاند.
حیدری بیان کرد: مردم چه کسانی هستند؟ همین احزاب، گروها و جریانهای چپ و راست را مردم تشکیل میدهند. هر کسی بالاخره به یک اصول و مکتب سیاسی گرایش دارد مهم آن هنری است که همه اینها زیر چتر نظام جمهوری اسلامی جمع کند تا فعالیت کنند.
وی گفت: یک دورهای چپ، ، یک دورهای راست، یک دوره اصولگرا و یک دوره اصلاح طلب حاکم است، همه اینها باید با هم تلاش کنند تا این نظام استمرار پیدا کند و قدرتمند باشد، حال هرکسی با هر روشی و این در اصول سیاسی دنیا وجود دارد.
ارسال پاسخ