ترووست: قائم مقام وزیر راه و شهرسازی در حوزه مسکن گفت: برای اولین بار در تاریخ کشور، برای ۸۰ هزار واحد مسکونی برگه تشخیص مالیات بر خانههای خالی صادر شده است؛ مسیر طی شده برای رسیدن به این نقطه، مسیری پیچیده و سخت بود ضمن آنکه بارها از سامانههای مختلف اطلاعاتی و خوداظهاری، تقاطعگیری شده است.
هادی عباسی با اشاره به سیاستهای وزارت راه و شهرسازی در موضوع مالیات بر خانههای خالی، اظهار داشت: وزارت راه و شهرسازی به طور کلی دو سیاست کلی افزایش تولید و عرضه مسکن در کنار کنترل سوداگری را دنبال میکند.
وی افزود: برای اولین بار در تاریخ برای ۸۰ هزار واحد مسکونی برگه تشخیص مالیات بر خانههای خالی صادر شده است؛ مسیر طی شده برای رسیدن به این نقطه مسیر بسیار پیچیده و سختی بوده و بارها از سامانههای مختلف اطلاعاتی و خوداظهاری مردم تقاطعگیری شده است.
عباسی گفت: در حوزه ساماندهی مشاوران املاک ما با صفنی مواجه بودیم که بیشترین فعالیت غیرمجاز را برای خود ثبت کرده بود طبیعتا حرکت به سوی قانونمدار کردن این صنف کار دشواری بود که انجام شد و ثمرات آن در بازار مسکن هویدا شد.
این مقام مسؤول تأکید کرد: کارهای انجام نشده بسیاری پیشروی ماست اما وزارت راه و شهرسازی با تمام توان و ظرفیت خود به سوی حل مسأله مسکن پیش میرود.
طبق آمار بیش از ۲.۵ میلیون واحد خالی در کشور بدون هیچ استفادهای خاک میخورد، به منظور عرضه واحدهای خالی به بازار و ساماندهی بخشی از بازار مسکن، اصلاحیه قانون مالیات بر خانه خالی در دی ماه سال ۱۳۹۹ به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید، براساس این قانون واحدهای مسکونی که بیش از ۱۲۰ روز در سال خالی هستند، مشمول مالیات خواهند شد.
افزایش نرخ مالیات برای افزایش بازدارندگی و همچنین تبیین سازوکار سامانه ملی املاک و اسکان از موارد مهم این اصلاحیه به شمار می رود، براساس این قانون مبنای شناسایی خانه های خالی، سامانه ملی املاک و اسکان است.
ارسال پاسخ